VIII Cursa per Muntanya Sa TalaiaREGLAMENT VIII CURSA DE MUNTANYA SA TALAIA

DIUMENGE 29 DE MARÇ DE 2015

1. La VIII Cursa de Muntanya sa Talaia és una prova d’atletisme per muntanya organitzada per l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia. La prova tindrà lloc el diumenge 29 de març a les 12:00 hores.

2.Categories:

  • Masculí 1975 fins a 1999.
  • Masculí 1974 i anteriors.
  • Femenina absoluta
3. La zona d’arribada i sortida estarà situada davant el Centre Cultural Can Jeroni.

4. El traçat de la prova es desenvolupa pràcticament en la seva totalitat dins del LIC ES 53100332 Cap Llentrisca- sa Talaia.

5. Hi ha dos modalitats; una caminada popular de 10 km (gratuita) i una prova competitiva de 12 km.

6. Les inscripcions de la cursa, es formalitzaran a través de la pagina web d’elitechip. www.elitechip.net.

7. La prova consta d’una assegurança de responsabilitat civil per part de l’Ajuntament i una assegurança d’accidents individual per a cada participant.

8. Hi haurà un avituallament al km 4 i km 8 de la cursa competitiva amb aliments líquids i sòlids. Aquest avituallament es lliurarà en gots per tal de consumir-se al mateix lloc i així preservar el medi ambient.

9. Tant la caminada popular com la cursa competitiva estan marcades amb fletxes de color taronja i cintes de plàstic. Aquestes senyalitzacions es col·locaran la setmana abans de la prova i es retiraran el dia següent a la competició.

10. Tots els participants hauran de dur un telèfon mòbil per informar a la organització de qualsevol incident durant la prova. La organització disposarà de diversos telèfons de contacte.

11. No es permetrà cap tipus de conducta de menyspreu cap a l’organització, participants i medi ambient.


12. El lliurament de premis es realitzarà abans de la finalització de la prova. El temps límit per concloure la prova és de 2 hores i 30 minuts.

No hay comentarios: