Trail Sa Talaia 2023

 REGLAMENT 

1. La XV Cursa trail sa Talaia és una prova d’atletisme trail organitzada per l’Ajuntament  de Sant Josep de sa Talaia. La  prova tindrà lloc el diumenge 26 de març de 2023 .

2. Aquesta prova està autoritzada per la Federació d’Atletisme de les Illes Balears i estarà sotmesa al reglament de proves de Trail d’aquesta Federació.

3. Hi ha dues distàncies, una prova  de 20 km amb sortida al camp de futbol de Sant Josep  a les 10:00h. i arribada al mateix lloc.

L’altra distància serà de 8 km. Els participants d’aquesta prova sortiran amb un autocar de l’organització des de el camp de futbol de Sant Josep a les 10:05 h. La sortida de la prova, a les 10:30 h, estarà ubicada a l’inici de la pista forestal que condueix al cim de sa Talaia de Sant Josep des de la carretera de cala Vedella. L’arribada serà al camp de futbol de sant Josep. Aquesta distància es podrà realitzar caminant sempre que es respecti el temps límit estipulat per l’organització.

Els darrers 5 km de les dues proves (a partir del punt on està situat l'avituallament) discorren pal mateix recorregut.

La cursa està oberta a tots els majors de 18 anys amb les següents categories:

  • Sub 20  masculí i femení
  • Sub 23 masculí i femení
  • Senior masculí i femení
  • Master 35 masculí i femení 
  • Master 40 masculí i femení
  • Master 50 masculí i femení

4. El traçat de la prova es desenvolupa quasi pràcticament en la seva totalitat dins del  LIC ES 53100332 Cap Llentrisca- sa Talaia.

5. Les inscripcions de les dues modalitats  es formalitzaran a través de la pàgina Web d’Elitechip. El preu de les inscripcions és de 10,00 euros. La recaptació integra serà donada a l’Associació de Pares de Nins amb Càncer de Balears (ASPANOB). Tots els participants rebran una camiseta commemorativa d’aquesta edició de la cursa.

6. La cursa consta d’una assegurança de responsabilitat civil per part de l’Ajuntament i una assegurança d’accidents individual per a cada participant, inclosa en la llicència d'un dia de la FAIB.


No hay comentarios: